Mutfak da erkek mi var? - Dekorevi Mutfak Mutfak da erkek mi var? - Dekorevi Mutfak
Menü

Mutfak da erkek mi var?

Aralık 17, 2014 - BLOG, Blog
Mutfak da erkek mi var?

Küreselleşmeyle birlikte tüm dünyayı kasıp kavuran değişim rüzgarları Türkiye’yi ve Türk erkeklerini de etkisi altına aldı. Hızla değişen yaşam tarzları, alışkanlıklar, yeni evlenenler ve eski mutfaklarını değiştirmek isteyen mutfak müşterilerine son olarak bekar erkekler ordusu katıldı.

Erkekler Mutfağı Keşfetti

Yıllardır kadınların hakimiyetinde bulunan, adeta onların kaleleri kabul edilen mutfaklar, günümüzde erkekler için de vazgeçilmez yaşam alanlarına dönüşmeye başladı. Ailelerinin yanından evlenmeden ayrılan, eşlerinden boşanan ve “bekarlık sultanlıktır” diyen erkekler, “gastroporn” fenomeninin ortaya çıkışıyla mutfağın önemini keşfettiler. Yiyecek ve mutfak boş zaman ve eğlence kültürümüzün çok daha önemli bir parçası haline gelmesiyle . Bugüne dek yemek pişirmenin sadece menemen yapmaktan ibaret olduğunu düşünen erkekler de  artık Dekorevi Mutfak tasarımları ile düzenli ve pratik mutfakların keyfini sürmeye başladılar.

Dekorevi Mutfaktan bir ilk daha “Maskülen Mutfaklar”

İlklere imza atmayı amaç edinmiş Dekorevi Mutfak, titizlikle yürüttüğü hedef kitle  araştırmaları ve müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda Türkiye’de oluşan bu yeni trendi ortaya çıkardı. Sahip olduğu yaratıcı ve yenilikçi felsefesiyle geniş ürün gamına “Maskülen Mutfaklar”ı da katarak sektöründe bir yeniliğe daha imza atmayı hedefliyor. Dekorevi Mutfak’ın profesyonel bayan tasarımcıları tarafından dizayn edilen “Maskülen Mutfak” modelleri özellikle erkeklerin istek ve zevklerini dikkate almasıyla fark yaratıyor. Temizlik ve kullanım açısından pratik çözümler sağlayan, tezgah boylarından dolap genişliklerine erkeklerin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanan “Maskülen Mutfaklar” erkek müşterilere kadın gözünden çekici bir bekar mutfağı dizaynı sunuyor

Yazışmaya başla
💬 Merhaba nasıl yardımcı olabilirim?
Merhaba 👋
Tüm sorularınız için buradayım.